Kap Verde

Jag och bästa Kalle tog en sista minuten till solen, för att ta hand om oss själva en vecka. Vi åkte till Sal som är en av Kap Verde öarna, och bodde på spahotellet Melia Turtuga Beach med all inclusive. Hotellet låg ändan ute vid havet och där fanns både gym, spa och en massa aktiviteter på stranden så som yoga, volleyboll m.m. Där fanns även 4 olika restauranger och ett antal barer som hade världens godaste cappuccino. Ut över det så fick vi en stor fin trerumslägenhet med stort kök och två badrum, sån lyx!
På hotellet bodde inte bara människor utan även ett gäng supersöta katter, ett par tre ganska stora kattungar och några fullvuxna katter. Katterna såg verkligen ut att ha det bra, fina i pälsen och fick gott om mat av gästerna. :)
 
Vi hade det verkligen kanonbra i Afrika, och nu när man sitter här hemma i ett gått och kallt Malmö önskar man att man tog en vecka till! 
Mer om vad vi hittade på kommer upp senare under dagen eller till helgen. Nu vill jag bara ägan min tid till att mysa med min lilla mise och ta tag i alla måsten här hemma i lugn och ro :) 
 
Utsikten från en av hotellets bästa restauranger. Inte helt fel att serveras trerättersmeny till denna underbara utsikt! :)
 
Fick besök av söta misen varje dag som tog sin lilla eftermiddagsvila på en av våra stolar på verandan :) 
 
Eftermiddagspromenad längst stranden :)

Kommentera här: