Påsklunch på jobb

Glad påsk på er fina läsare
 
Påskfirandet fortsatte på jobb och idag var det dags för påsklunch. Vi brukar fixa med allt själv och sedan sitta och äta allihop tillsammans, och så blev det även i år!
Killarna fick ansvar för handlingen och matlagningen medans jag och Sofie gjorde lite påskfint, ordna med bord och platser samt dukade. Sofie ville gärna ställa fram en kyckling, men vi hittade ingen, så hon rotade istället fram en tomte och ställde vid maten, haha knäppis!

Kontorspersonalen och arbetarna brukar aldrig luncha tillsammans då vi konstigt nog har separata lunchrum. Men idag satt alltihopa och åt av den goda maten tillsammans, och det var faktisk ganska så trevligt. Och för ovanlighetens skull så släppte nästa alla mobilerna, för att istället vara lite sociala, vilket alltid är uppskattat från min sida!

Vår påsklunch såg inte riktigt ut som jag är van vid, tyckte mer det var en blandning av jul och midsommar mat, men gott var det! På bordet stod i alla fall sill, ägg, lax, gräddfil, köttbullar, prinskorvar, Janssons, goda ostar och mycket mer.
 
Sofies fina tomte!
 
Vår glamorösa dukning i plast haha.

Kommentera här: