Turbos nya tivoli!

Efter lite strul fick vi äntligen hem Lorbisens nya klösträd idag, och hon blev så lycklig. Hann knappt packa upp alla delar innan hon började busa med råttan som satt fast i en av delarna, haha. Och när halva trädet var ihopsatt började hon både klösa och utforska nya leksaken. Man blir så glad av att se hur lyckliga dem små liven blir!! :)
Och som jag skrev i ett tidigare inlägg så köpte vi ju även en pekplatta som man lägger godis i. Det stod att katterna brukar försöka få tag i godiset i ca 15 minuter innan det lyckades. Här blev jag lite besviken, två sekunder sen hade lilla Lorbisen fixat alla små "hinder" och fått sina godisbitar. Men lite mer har hon i alla fall att hitta på medans vi är på jobbar/i skolan :) 
 
Turbo hjälper till att bygga ihop nya klösträdet! 
 
 

Kommentarer:

1 sune:

skriven

JA, liten var den ju inte, ni skulle behöva ett rum till

Svar: Hahah nä, lite större 'n vi trott. Såg betydligt mindre ut på bilden, dem måste haft gigantiska katter som modeller, för katterna på bilden var så stora att dem inte fick plats i husen, och där får Turbo plast gånger två haha :pMen kan hålla med om att den är lite förstor för våt vardagsrum :/
Martina

2 Tanja:

skriven

Oj vad häftig!!

Kommentera här: