Två öl över golvet och nya spelreglare

Hoppas ni alla hade en trevlig kväll igår! Jag fira med Kalles grabbgäng och alla tjejerna. Vi startade som sagt dagen med lite bowling på Big Bowl. Jag var sämst som vanligt haha, och att spela med långa naglar är inget att rekommendera.
Det vältes ut två stora glas öl, och det var mycket snack om vem som fått mest poäng och hur värdelösa alla andra var på bowling haha. Johanna och Sofie spelade tillsammans, dem kastade var sitt klot samtidigt på samma bana, Oliver slog bowling strike när han kastade klotet mellan benen och Kalle försökte sig på att skruva klotet vilket gick sådär..
 
Efter bowlingen stack alla hem för att fixa sig och sedan runt 18 tiden så samlades vi igen hemma hos Filiph där det blev god mat och mycket skratt. Vi åt buffé och alla hade varit med och bidragit till något på bordet. På bordet stod bland annat kycklingfilé, fläskfilé, hemmagjord falafel, pastasallad, potatissallad och en massa annat gott. Till efterrätt blev det chokladfondue med glass, frukt och bär. 
  
 
Älskar verkligen min nyårsklänning och fick så många komplimanger för den igår. Matchade klänningen med min nya favoritskor. 
 
Klänning här || Skor här 

Kommentera här: