Fest med klassen hos Josse

Först så stack jag och Anna hem till Sandra för att fixa oss och sånt. Sedan stack vi till ica för att Sandra skulle ha en läsk. Sen började vår vandring med att hitta hem till Josse, haha. Vi är så jävla intelligenta asså, vi bor i samma by som Josse men vi hitta fan knappt hem till henne. HAHA. Men vi kom rätt tillslut.
Såklart så var jag, Anna och Sandra de första som kom, men det tog inte lång tid innan Jennifer och hennes kille med kom.
I början på kvällen så va det ganska tråkigt enligt mig, men sedan när det började komma folk så blev det bara roligare och roligare.
Men sen vid 12.15 så skulle Sandra möta Hannie så då följde jag och Anna henne för vi skulle ha våra saker för att sedan gå till festen igen. Men när vi nästan var vid ica så ringer Oskar och säger att vi ska inte komma tillbaka för Joakim i klassens kompis har blivit nedslagen och en ruta har krossats och att polisen var där. Så vi bara jaha, men så tänkte vi gå förbi och titta vad som hade hänt men då mötte vi Mattias och hans kompis, de letade efter busshållplatsen så vi följde med dom dit. Då berättade Mattias att det var en från Eslöv som krossat rutan och att inte polisen alls var hemma hos Josse.

Josse tack för ett bra initiativ med denna festen, och lyckade blev den till början med. Men synd att de flippade ur sen.


  

Fler bilder från kvällen kommer att finnas på bdb, men ni måste vara inloggade för att kunna se dem :)



Kommentera här: