Nova med familjen.

Nu är jag hemma igen från nova, och det blev en ny jacka, tre par trosor och tre på strumpor. Pappa köpte sig ett par chinos och Dennis köpte livkort till wow. Sen så blev det att kränga på mc. Sen så hade vi köpt en hängmatta till min kära farbror men klok som en pudel som han är så hade han sågat ner sina träd, så det blev att tänka om. Så mer än halva tiden vi sprang inne på nova så letade vi efter den perfekta presenten och tillslut hittade vi den, men kan tyvärr inte skriva de här för man vet ju aldrig om han är här inne och tittar.


Sen tänkte jag berätta hur jävla tråkigt det är att vara kort! Alla säger: med det är så sött och gulligt att vara lite som du. Sen så säger alla att det är bra att vara liten för då kan man ha högklackade skor utan att bli för lång, men hur gör man när inga skor på vuxenavdelningen passar då?

Men det är det INTE, hur gulligt är det att aldrig kunna köpa verken kläder eller skor som passar, att det alltid är för stor fast man köper minsta storleken på vuxenavdelningen? Hur gulligt är det att alltid behöva stå på tå för att kunna ta saker? Och hur gulligt är det att alla tror man är flera år yngre än vad man egentligen är?

Savar det är alltså för jävligt att vara kort!Kommentarer:

1 Victoria:

skriven

mhh, de är förjävligt att vara kort. dock äru längre än mig så sluta klaga va ;o :P

Kommentera här: