Lundakarnevalen igår med Malin, Noah och Helene

Först när vi kom in där så tyckte vi faktiskt inte att det var så kul och vi ångrade lite att vi gick in redan vid 19.30 då vi var tvungna att vara inne på området fram tills 23.00 för att se Amanda Jenssen på scen . Det är ju nämligen så att om du köper en endags biljett så kan du bara gå in med den biljetten en gång, så hade vi gått ut hade vi fått köpa en ny.

Så vi bestämde oss för att gå runt och kika på allt som fanns att göra, men självklart kostade allt pengar, så om du skulle hoppa i ett hopptorn eller om du skulle klä ut dig. Men sen fick vi syn på sockervadd och det var ju självklart att vi skulle ha det. Så vi ställde oss i den långa kön och tänkte, amen detta går nog ganska fort ändå. När vi hade ståt i kön i 20 min hade vi rört oss ca 2 m fram, det var nämligen köer på alla håll och kanter och dem andra ville inte tränga sig haha :P

Sen ca 45 min innan Amanda skulle upp på scen så tog vi oss bort dit för att få så bra platser som möjligt, och det blev platser längst fram. Det ända vi störde oss på var killarna bakom som knuffades hela tiden och försökte ”ta” våra platser. Men det kunde dom ju bara drömma om :)

 

 

 

Kommentera här: