Snygg eller funktionell datorhörna?

Jag och Kalle ska göra om vår datorhörna, så att vi kan sitta där och plugga. Just nu har vi ett lite fint laptopbord med en vanlig stol. Men det finns som sagt ingen plats för varken skolböcker, blocka eller flera skärmar. Två bildskärmar är ett måste för min utbildning och kalle behöver plats för massa böcker och block. 
Så det vi ska införskaffa oss är ett stort skrivbord, en bekväm arbetsstol och två ordentliga bildskärmar. Men vi är lite kluvna med skrivbordet, vi vill gärna ha ett höj och sänkbart, men dem är ju så fula! Ska man lägga några tusen extra på ett fult men funktionellt skrivbord eller köra på det snygga? Att sitta ner i 8-10 timmar är inte bra för ryggen men samtidigt så vill vi inte att det ska se ut som ett kontor, utan vi vill ha en fin och mysig plugghörna! 
 
Haha det är verkligen svårt, varför kan det inte finnas ett snyggt höj och sänkbart bord?!
 
 
BEKANT   ||   MICKE 
 
 

Kommentarer:

1 Sune:

skriven

Micke verkar bekant, det hade jag tagit!

Svar: Aa det är mycket snyggare och påminner lite om ert! Eller det kanske är Micke ni också ha fast mindre storlek? :)
Martina

2 Sune:

skriven

Nej det är inte Micke vi har! Vet inte vad det heter

3 mamma:

skriven

Jag tror inte på det höj och sänkbara bordet för er två....ni kommer tröttna på att ändra flera gånger per dag.

Svar: Det är elektriskt, så det hade inte varit så jobbigt. Men vi har bestämt oss för det andra! Skulle köpte det nu i helgen, men Kalle orkade inte ta sig dit och deras leveranstider när man beställer via nätet passa inte oss alls :(
Martina

Kommentera här: